Op zaterdag 20 april wordt door de Historische Opel Club Nederland weer de jaarlijkse auto taxatiedag gehouden met medewerking van Klaas de Jong, beedigd taxateur van Auto Taxatie Drie Bergen uit Driebergen. 

Ook u kunt uw auto dan laten taxeren en ontvangt binnen 1 รก 2 dagen het taxatierapport dat, zeker bij klassiekers en youngtimers, als documentatie en bewijsvoering kan dienen in geval van schade voor de verzekering. Deze wordt opgesteld volgens de RETM-eisen en wordt door elke verzekeringsmaatschappij aanvaard,

Uiteraard voldoet de taxatie aan de normen die de Fehac ( Federatie van historische automobiel clubs ) heeft gesteld en conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek.

Andere merken dan Opel zijn tevens van harte welkom en op die dag is ook een waardevaststelling economisch verkeer (WEV) mogelijk voor zakelijke rijders. 

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, neem dan contact met ons op tijdens werkuren via 0545 - 472029 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.